Huwelijksdiner Breda

Een huwelijksdiner in Breda op topniveau? Natuurlijk Wolfslaar!

Huwelijksdiner in Breda: een klasse apart

Huwelijksdiner in BredaUw huwelijksdiner in Breda (Brabant) op deze unieke locatie is culinaire topverwennerij. Uw huwelijksdiner komt dan ook uit de verfijnde keuken van ons met een Michelinster bekroonde Wolfslaar Restaurant.

Speciaal voor u samengesteld. Met uw favoriete smaken of verrassend nieuwe smaken. Onze chef-kok kookt met zijn brigade smaakvol met groenten uit eigen moestuin en met producten uit de regio en van het seizoen. Puur genieten!

“Een feeërieke locatie met kaarslicht, vuurpotten en prachtig bloemwerk. Heerlijke gerechten passeerden de revue. Elk bord zorgvuldig opgemaakt  met smaakvolle, uitgebalanceerde gerechten. Magnifique!” Arjan en Therèse

Romantische locatie voor uw huwelijksdiner in Breda

Voor uw huwelijksdiner in Breda (Brabant) geldt dat het oog ook wat wil. U krijgt gang na gang tong- en oogstrelende gerechten geserveerd. Ook de locatie van uw huwelijksdiner prikkelt uw culinaire beleving. U dineert daarom:

  • op een uniek, historisch, romantisch landgoed;
  • omringd door mooie bossen, tuinen en vijvers;
  • met vuurpotten in de tuin voor magische sferen;
  • in het vroegere koetshuis Wolfslaar Restaurant; 
  • in een dinersalon in ons luxe, sfeervol landhuis.

Intiem huwelijksdiner in Breda in privésalon

dineren huwelijk BredaKiest u voor een intiem huwelijksdiner in Breda (Brabant) met een klein gezelschap?

Op de 1e etage van Wolfslaar Restaurant liggen de Salon Privé en Vide Salon. Terwijl wij uw avondgasten in het landhuis ontvangen, rondt u hier rustig uw huwelijksdiner af.

Ook het landhuis heeft dinersalons. Kleine en grote groepen dineren hier stijlvol aan ronde tafels in de Tuinsalon of Grote Salon.

Huwelijksdiner ter afsluiting van de dag bij een MaDiWoZo bruiloft?

Trouwen op maandag, dinsdag, woensdag of zondag? Dan wilt u mogelijk uw huwelijksdag niet besluiten met een knallend feest, maar liever uitgebreid culinair genieten met uw gasten. In onze Best Wedding deal, speciaal gecreërd voor de MaDiWoZo bruiloft, bieden wij u een volledig verzorgde huwelijksdag met afsluitend 4-gangendiner aan voor een wel heel voordelige prijs! Zo kunnen u én uw gasten optimaal genieten van deze bijzondere dag.

Huwelijksdiner voor of na trouwceremonie

Plant u uw huwelijksdiner in Breda na uw trouwceremonie? Dan is het diner een mooi rustmoment om heerlijk te eten, na te praten en u voor te bereiden op een spetterend feest. U kunt het ook omdraaien. U geniet eerst van uw huwelijksdiner en geeft daarna uw jawoord. Zo geeft u uw avondgasten de gelegenheid om bij uw trouwceremonie aanwezig te zijn.

Druiventrosje voor interessante wijnkaart

Tijdens uw huwelijksdiner serveren wij mooie wijnen. Onze sommelier selecteerde wijnen uit 60 wijnbouwgebieden uit alle windstreken. Meestal gemaakt door kleine gepassioneerde wijnboeren. Al sinds 2005 hebben we een Michelinster. In 2013 ontvingen we het ´druiventrosje´: hét symbool voor restaurants met een bijzonder interessante wijnkaart. 

"Sinds ons huwelijksdiner komen we hier elk jaar rond onze trouwdag dineren. Wederom heerlijk gegeten. Het wijnarrangement paste perfect bij het viergangenmenu. Bedankt voor de felicitaties bij het dessert!" Frans en Joyce

Reserveer nu uw huwelijksdiner in Breda!

Viert u uw huwelijk in Breda? Dan vindt ook uw huwelijksdiner in Breda (Brabant) plaats. Net als uw huwelijksborrel en huwelijksfeest. Bezoek en bekijk onze unieke trouwlocatie. Bel 076 - 560 80 00 of mail ons.