Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

CAPTCHA
De volgende vraag wordt u gesteld om geautomatiseerde spam-inzendingen te vermijden.

Veel zorg uit handen genomen!

"Wij hebben een werkelijk fantastische dag gehad, die van begin tot eind heel goed gepland was. Hierdoor hebben we zelf ook erg van de dag kunnen genieten. Wij zouden echt niets anders doen, daarvoor was alles te goed geregeld."

Sjack & Renske

Alles was goed verzorgd en precies zoals ik wilde

"We hebben een prachtige bruiloft gehad. We hebben door het mooi weer onze ceremonie buiten kunnen doen. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam, en liepen continue rond zodat wij niks te kort kwamen."

Renate & Sander

Ons kartonnen huwelijk

"2 jaar getrouwd en 25 jaar samen...hoe dit beter te vieren dan op die schitterende locatie aan de Wolfslaardreef. Goeie keuze want vanaf binnenkomst enorm in de watten gelegd. En de parade van diverse gerechtjes met bijpassende wijnen was een streling voor de smaakpapillen. Onze complimenten voor het gehele team van Wolfslaar! Meer dan een aanrader dus."

Attila en Marion

De service van voor tot na de bruiloft! In een woord GEWELDIG!

"We kunnen niet anders zeggen dan dat het een TOP dag was! We zijn intiem getrouwd, met maar 7 gasten. Dit was voor Wolfslaar vanaf begin af aan geen probleem en ze wilde ons graag helpen met de mooiste dag van ons leven. Naar een gesprek op locatie te hebben gehad waren we volledig om, we wilde bij Wolfslaar trouwen! De locatie is prachtig en het personeel is onwijs aardig. Toen we op onze dag in het landhuis aankwamen werden we hartelijk ontvangen. Een praatje met een drankje erbij. Toen eenmaal de fotografe er was, hadden we alle vrijheid om overal foto's te maken."

Rodi & Jessica

Lees verder

Bruiloft

"Wij hebben onze huwelijksceremonie, fotoshoot, taartmoment en borrel gehouden bij de Wolfslaar, we waren meteen helemaal weg van de locatie. Het hele proces van organiseren hebben wij als zeer prettig ervaren. Het personeel is erg betrokken en professioneel. Ook ontvingen wij vele complimentjes van onze gasten over het lekkere eten en drinken. Met name willen wij Marlene en Vera bedanken voor alle hulp en leuke gesprekken!"

Jessica De Deugd

Wolfslaar, dikke aanrader❤️

"Twijfel je nog? Niet doen! 25 augustus 2018 zijn wij, samen met onze kindjes en iedereen die we lief vonden, getrouwd op Landgoed Wolfslaar! Echt een dikke, vette aanrader kunnen wij wel zeggen. Van het begin tot zelfs na ‘de dag zelf’ is met en aan ons gedacht. Wij wilden graag een dag: niet te ‘stijf of opgeprikt’ maar vrolijk, laagdrempelig, wat bohemian-achting en vooral van nu!"

Eline van Lieren

Lees artikel

Wolfslaar is een echte aanrader

"Wolfslaar is een echte aanrader. Wij hebben ontzettend genoten van onze dag. De aankleding, het personeel, de omgeving, het landgoed en het eten waren perfect. We werden echt in de watten gelegd, het voelde als een sprookje. Al onze gasten waren super enthousiast over de locatie."

Marjolein & Frank

We zouden het zo weer overdoen!

"Wij vonden het een zeer geslaagde dag niet alleen door het selecte clubje familie en vrienden dat we zelf hadden uitgekozen maar zeker ook door de ongedwongen inzet van alle medewerkers die alles uit de kast haalden om het ons maximaal naar de zin te maken. Een extra compliment daarvoor aan Vera Groeneveld, die heel spontaan en op een zeer professionele en persoonlijk wijze alles in goede banen leidde."

Rafke & Harrie

Lees verder

Trouwdag 20 april 2018

"Wij waren meteen verkocht bij het zien van deze locatie. Een fraai ingericht landhuis midden in het groen. We hebben alles op deze locatie gedaan: ceremonie, foto’s, diner en feest. Het personeel is zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Wij zouden het zo opnieuw doen!"

Diana en Stijn

Droombruiloft

"Wij hebben onze droombruiloft beleefd op Landgoed Wolfslaar. Erop terugkijkend is er niet één ding wat we anders zouden doen. Dankzij Mariska van de Wolfslaar verliepen de voorbereidingen heel ontspannen en soepel. Ze luisterde naar onze wensen en dacht met ons mee. Tijdens de bruiloft zorgden Vera en haar team ervoor dat de hele dag fantastisch verliep. Vera heeft oog voor detail en wist ons te ontzorgen zodat we echt konden genieten van onze grote dag. Aan werkelijk alles werd gedacht, wij als bruidspaar en ook onze gasten werden in de watten gelegd."

Babette Den Ouden

Lees artikel