Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

CAPTCHA
De volgende vraag wordt u gesteld om geautomatiseerde spam-inzendingen te vermijden.

Perfect geregeld!

"We zijn zeer kritisch in het geven van reviews, maar landgoed Wolfslaar is gewoon een ultieme trouwlocatie. De begeleiding is zeer goed en niks wordt aan toeval overgelaten. De sfeer is sprookjesachtig met de schitterende natuur en de sjieke inrichting van het landgoed. Je kan binnen en buiten trouwen wat de enorme druk voor goed weer wegneemt. Het eten werd door alle! gasten heerlijk gevonden. Aan alles was aandacht besteedt. Kortom wil je een trouwlocatie waarbij alles perfect geregeld is en waar iedereen van ondersteboven is: Landgoed Wolfslaar!!! "

Stijn & Esther

Personeel werkt in alles mee!

"Wat een team! Zo goed op elkaar ingespeeld en zo behulpzaam! Alle minor adhoc issues werden binnen een tel opgelost. Prachtige groene omgeving en zeer schoon!"

Denise & Hossein

Alles kon op 1 locatie en was tot in de puntjes geregeld

"Op een prachtige locatie zijn wij voor een kleine, intieme groep getrouwd , waarbij we erg goed zijn geadviseerd om het echt op “onze” manier te doen. De mix van chique en modern paste erg goed bij ons. Alles was tot in de puntjes geregeld, waardoor het een dag werd om nooit te vergeten!"

Kim & Patrick

Veel zorg uit handen genomen!

"Wij hebben een werkelijk fantastische dag gehad, die van begin tot eind heel goed gepland was. Hierdoor hebben we zelf ook erg van de dag kunnen genieten. Wij zouden echt niets anders doen, daarvoor was alles te goed geregeld."

Sjack & Renske

Alles was goed verzorgd en precies zoals ik wilde

"We hebben een prachtige bruiloft gehad. We hebben door het mooi weer onze ceremonie buiten kunnen doen. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam, en liepen continue rond zodat wij niks te kort kwamen."

Renate & Sander

Top locatie!

"Supermooie ligging tussen veel groen, dit is ook perfect om trouwfoto's te maken. Er is veel parkeergelegenheid. We hebben het hele traject van eerste bezoek tot bruiloft zelf als erg professioneel en gastvrij ervaren. Op de bruiloft zelf kwam ik (de bruid) 's ochtends al en heb ik in de kamer boven mijn haar en make-up laten doen, dit vond ik zelf erg ontspannen omdat je er dan al lekker bent. Iedereen is gastvrij ontvangen en er waren steeds hapjes en drankjes wat we erg belangrijk vonden voor onze gasten."

Karin & Folkert

Lees verder

Wat een ervaring!

"Op zoek naar een stijlvolle locatie waar we onze gasten op hoog niveau zouden kunnen ontvangen om samen met ons ons huwelijk te vieren, kwamen we onder andere bij Wolfslaar uit. We werden direct hartelijk ontvangen door Marlene en later ook door Marit. Al onze wensen werden doorgenomen en verwerkt in een passende offerte. We waren direct verkocht en de andere locaties die wij hebben bezocht vielen af.Wolfslaar is een schitterende locatie met professionele, maar lieve mensen die van onze trouwdag een onvergetelijke dag wilden maken. Dat is gelukt!"

Narmeen & Robert

Lees artikel

Persoonlijke aandacht, geweldig eten, prachtige aankleding, alles tot in de puntjes verzorgd!

"We hebben dankzij de wolfslaar een geweldige bruiloft gehad. Vanaf het begin vanaf de eerste opendag tot onze eigen bruiloft! Overal was aan gedacht en ze stelde vragen waarvan je niet eens wist dat je daar aan kon denken, zodat alles tot in de puntjes geregeld was. Ook de leveranciers die de wolfslaar aandroeg waren geweldig. Op de dag zelf voelde het alsof je twee extra ( professionele) moeders rond liepen die ervoor zorgde dat alles geweldig liep."

Froukje & Leroy

Lees verder

Wolfslaar, dikke aanrader❤️

"Twijfel je nog? Niet doen! 25 augustus 2018 zijn wij, samen met onze kindjes en iedereen die we lief vonden, getrouwd op Landgoed Wolfslaar! Echt een dikke, vette aanrader kunnen wij wel zeggen. Van het begin tot zelfs na ‘de dag zelf’ is met en aan ons gedacht. Wij wilden graag een dag: niet te ‘stijf of opgeprikt’ maar vrolijk, laagdrempelig, wat bohemian-achting en vooral van nu!"

Eline van Lieren

Lees artikel

Wolfslaar is een echte aanrader

"Wolfslaar is een echte aanrader. Wij hebben ontzettend genoten van onze dag. De aankleding, het personeel, de omgeving, het landgoed en het eten waren perfect. We werden echt in de watten gelegd, het voelde als een sprookje. Al onze gasten waren super enthousiast over de locatie."

Marjolein & Frank