Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom. Mollom is een service die ervoor zorgt dat spam-inzendingen via dit formulier voorkomen worden.

Een onvergetelijke dag!

"Nog steeds zijn we super blij dat we als trouwlocatie voor Wolfslaar hebben gekozen. We waren op zoek naar een intieme romantische locatie voor onze familie en vrienden. Wij vonden het belangrijk dat zij niets tekort zouden komen. Op een paar kleinigheidjes na, die overigens uitstekend werden opgelost door Vera, is de dag perfect verlopen. We hebben een onvergetelijke dag gehad!"

Vince & Susan

Een dag om nooit te vergeten!

"Wat een geweldige trouwdag hebben wij gehad! Alles was perfect geregeld, we hebben ons geen enkel moment zorgen gemaakt dat de gasten iets tekort kwamen. Prachtige locatie met heerlijk eten en mooie wijnen. Ook is gebleken dat het landgoed zich uitstekend leent voor een onvergetelijke feestavond!"

Wouter en Tamara

Een perfecte dag!

"Wat een fantastische dag was het voor ons 26 mei 2017 op landgoed Wolfslaar. Een prachtige warme dag met veel zon en bijna 30 graden. De trouwlocatie vanwege ons kleine gezelschap " de tuinkamer" was super! Daarna, terwijl wij buiten genoten van een heerlijk glas champagne werd snel alles omgetoverd voor onze 5 gangen lunch. Het was heerlijk, ieder gerecht een plaatje om te zien en de bijbehorende wijn super gekozen! Vera, Wendy en Marlene, ontzettend bedankt!! Dankzij jullie voortreffelijke inzet voelden wij ons heel speciaal die dag!!"

Ronald en Aly

Amazing wedding!

"What is an amazing place to celebrate our wedding! Excuse me for my poor Dutch as I am an English speaking bride of my Dutch man. Wolfslaar was wonderful wedding venue. The location and surrounding was beautiful. The building had a very classy and stylish design. The personnel was so helpful and professional. They worked very hard to make sure that the wedding couple has the best day of our life. They assisted us in every single details from the light to small table flowers. We couldn't wish for more. Thank you so much"

Ly & Robert

Bruiloft

"In maart 2015 zijn wij naar de open dag geweest in Wolfslaar, en meteen wisten we, dit is onze locatie voor onze bruiloft. Wij kunnen terug kijken op een onvergetelijke mooie bruiloft. We hebben het enorm naar onze zin gehad en ontzettend genoten. De dag is goed verlopen en we zijn goed ontvangen op de dag zelf, maar ook in de voorbereidingen zijn we goed geholpen door Anouk. Daarbij is het voor ons zo belangrijk geweest dat onze 2 boomer hondjes er de hele dag bij zijn geweest, wij zijn daar zo blij mee dat dit mocht!"

Jeffrey en Ivessa

Schitterende dag!

"Op vrijdag 21 juli 2017 was de grote dag! In de prachtige grote zaal vond onze trouwceremonie plaats. Vervolgens konden we dankzij het prachtige weer, buiten toosten met lekkere bubbels en onze bruidstaart aansnijden. We hebben samen met onze gasten een super middag gehad op Landgoed Wolfslaar! Wij hebben een droombruiloft gehad, met grote dank aan Marlene, voor de voorbereiding, en Vera, op de dag zelf!"

Dennis en Kitty

Bruiloft 19-7-2017 en feest 22-7-2017

"Wij hebben onze bruiloft volledig op landgoed Wolfslaar gevierd. Op woensdag hadden wij hier een ceremoniedag met diner en op zaterdagavond een feestavond."

Annabel en Jeroen

Lees verder

Trouwdag gevierd op Landgoed Wolfslaar

"Op 21 april 2017 hebben wij onze trouwdag gevierd bij Landgoed Wolfslaar. Wat een fantastische locatie en wat een fantastisch personeel. Niets was ze te gek. Heel professioneel, maar tegelijkertijd heel toegankelijk. Ze hebben met alles heel goed meegedacht en ons begeleid, zowel in de voorbereiding als op de dag zelf. Het diner was heerlijk, zoals je van Wolfslaar mag verwachten. Alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd. We hebben van onze gasten veel complimenten ontvangen over het personeel en de locatie. We raden Wolfslaar aan iedereen aan."

Charles & Karin

Een dag om nooit te vergeten

"Met intens geluk kijken wij terug op de mooiste dag van ons leven! Wij hadden het nergens anders willen beleven dan bij jullie op landgoed Klein Wolfslaar. Alles was tot in de puntjes goed verzorgd! In een intieme en liefdevolle setting hebben wij JA tegen elkaar gezegd in de prachtige grote zaal. Door het prachtige weer hadden wij de mogelijkheid om buiten heerlijk te borrelen om daarna onze dag af te sluiten met een heerlijk dinner in de kleinere zaal. Dank jullie wel voor alles! Het was geweldig! Robert-Jan & Sophie"

Robert-Jan & Sophie den Hertog

Geweldige huwelijksdag

"Onze huwelijksdag hebben wij van begin tot eind gevierd bij landgoed wolfslaar. Ons "ja" woord mochten wij geven in de prachtige grote zaal, waarna wij met onze gasten hebben geborreld in de vestibule. Helaas zat het weer ons niet zo mee, maar gelukkig is wolfslaar een prachtige locatie waardoor het niet erg was om de hele dag binnen te zijn. Na de borrel hebben wij een heerlijk diner gehad en we eindigden met een spetterend feest. Anouk heeft ons heel fijn begeleid in de voorbereidingen, er werd goed meegedacht en in principe was alles mogelijk."

Irene en Joris

Lees artikel