Trouwen landgoed

Trouwen op een landgoed doet u natuurlijk bij Wolfslaar!

Trouwen op een landgoed in Breda, Noord-Brabant, is magisch!

Trouwen op een landgoed in Breda, Noord-Brabant, is speciaal. Bij Wolfslaar noemen we dit het Wolfslaar-gevoel.

De mix van de rijke geschiedenis, sfeer van vroegere tijden en pracht van de natuur maakt trouwen op ons landgoed tot een bijzondere ervaring. In welke seizoen u ook trouwt: lente, zomer, herfst of winter.

De bloeiende rododendrons, weelderige bloemenpracht, bomen in oranje-gouden herfsttinten of het landhuis in de sneeuw geven u een warm, welkom gevoel.  

Redenen om te trouwen in een kasteel in Breda:

  • trouwen in een kasteel in Noord-Brabant is sprookjesachtig;
  • unieke trouwceremonie in de Grote Salon;
  • uw jawoord geven in de tuin of in het bos;
  • spectaculair sabreren van de champagne;
  • binnen of buiten borrelen met luxe hapjes;
  • huwelijksdiner op het terras of in dinersalon;
  • betoverende sfeerverlichting en vuurpotten;
  • bruisend trouwfeest in Breda in de Vestibule.

“Al een paar maal eerder zijn we op dit landgoed geweest. We hoefden niet lang na te denken over waar de trouwerij zou gaan plaatsvinden. Aan ons lijstje onvergetelijke herinneringen hebben we deze toegevoegd.” Linda en Piet

Trouwen in landhuis: 7 dagen per week!

Wilt u graag buiten de ambtelijke werktijden trouwen in een landhuis, bijvoorbeeld om 20.00 uur ´s avonds of op zaterdag? Of zijn de trouwambtenaren van de gemeente op uw trouwdatum bezet? Wij brengen u in contact met een zelfstandig trouwambtenaar. Zo bepaalt u zelf wanneer u trouwt en hoe lang uw huwelijksvoltrekking duurt. Trouwen in een landhuis wordt precies zoals u in gedachten heeft. 

Champagne sabreren om liefde te vieren

U wilt van elke minuut genieten. Daarom maken wij graag van elk moment een topmoment. Zoals van de feestelijke toost en huwelijksborrel met uw dierbaren. We kunnen de kurken traditioneel laten knallen. Of we kunnen de champagne in stijl sabreren: een techniek uit de tijd van Napoleon om de overwinning te vieren. Een mooie traditie, want liefde overwint alles. 

Trouwen op een landgoed in Noord-Brabant: van "ja" tot knalfeest

Het fijne van trouwen op een landgoed in Noord-Brabant is dat u niet van locatie naar locatie hoeft te rijden. Dat bespaart tijd en voorkomt tijdsdruk. U kunt uw hele bruiloft hier vieren. Van het jawoord tot het symbolisch aansnijden van de bruidstaart. Van culinair genieten van de topgerechten van Wolfslaar Restaurant tot swingen in de sfeervolle Vestibule met mooi uitzicht op de tuin.

Goed bereikbaar en gratis parkeren

Op onze locatie waant u zich ver van de bewoonde wereld. In slechts 10 minuten rijdt u van de drukke snelwegen A16, A27 en A58 de serene rust van ons bosrijke landgoed in. U vindt hier ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en 2 elektrische oplaadpunten.

Bruiloft in landhuis of kasteel? Bel of mail ons!

Uw bruiloft in een landhuis of kasteel in Noord-Brabant vieren? Bel snel één van de meest romantische locaties in Breda, Brabant: 076 - 560 80 00. Wij leiden u graag rond.