Persoonlijke bijeenkomsten

Stilstaan bij de mooie en verdrietige gebeurtenissen in het leven

Persoonlijke bijeenkomsten in Breda organiseren

Zoekt u een toplocatie voor uw persoonlijke bijeenkomsten in Breda, Noord-Brabant? Een stijlvolle feestzaal? Of een rustige plek om afscheid van een dierbare te nemen? 

Bezoek ons luxe landhuis op ons unieke, bosrijke landgoed. Bekijk de sfeervolle salons en ontdek ook de schitterende mogelijkheden voor persoonlijke bijeenkomsten in de buitenlucht.

De sfeer, ligging en uitstraling sluiten mooi aan bij iedere belangrijke gebeurtenis in uw leven. Hoe leuk, mooi of verdrietig ook. Wij maken van iedere persoonlijke bijeenkomst een onvergetelijk mooi moment.

Toplocatie voor al uw persoonlijke bijeenkomsten

  • toplocatie voor persoonlijke bijeenkomstenl;
  • bosrijk landgoed, luxe landhuis met sfeervolle salons;
  • ideaal voor bijeenkomsten binnen of buiten in de tuin;
  • vier de mooiste feesten in onze feestzalen in Breda.
  • snel bereikbaar vanaf de snelweg A16, A27 en A58;
  • circa 200 gratis parkeerplaatsen en 2 oplaadpunten;
  • perfecte begeleiding van persoonlijke bijeenkomsten;
  • culinaire topverzorging en uitstekend gastheerschap.

Feestelijke bijeenkomsten op luxe, unieke locatie

Op onze feestlocatie in Breda kunnen verschillende soorten feestelijke bijeenkomsten gevierd worden. Er is niks leuker dan een mijlpaal, feestdag of gebeurtenis te vieren! Mensen weten onze luxe locatie te vinden voor o.a. de volgende feestelijke bijeenkomsten:

Afscheidsdienst en condoleancebijeenkomst

Het regelen van een uitvaart in Breda met een persoonlijke afscheidsdienst en condoleance is het laatste dat u voor uw dierbare kunt doen. U kunt hier rustig en stijlvol afscheid nemen, zonder tijdsdruk of uitloopboete. Binnen in de luxe Grote Salon of buiten in de open lucht.

U kunt voor een condoleance in Breda bij ons uit hapjes- en drankjesarrangementen of catering op maat kiezen. Zo vonden op deze unieke locatie in het groen al vele mooie, persoonlijke en onvergetelijke uitvaarten plaats.

Locatie voor een persoonlijke bijeenkomst boeken?

Bel 076 - 560 80 00 of mail ons. Wij denken graag mee over de invulling van uw persoonlijke bijeenkomst en nemen u alles uit handen. Zodat u heerlijk kunt genieten. Of rustig kunt rouwen.