Trouwfeest Breda

Uw trouwfeest in Breda viert u natuurlijk op Landgoed Wolfslaar!

Uw trouwfeest in Breda op één toplocatie

Trouwfeest BredaVier uw trouwfeest in Breda (Brabant) op het romantische Landgoed Wolfslaar. Een idyllische plek om uw trouwfeest van begin tot einde te vieren.

Ons historische, karakteristieke landhuis ligt in een natuurpark met tuinen, vijvers en bossen. U kunt hier in stijl, in alle rust trouwen, sfeervol borrelen en luxe dineren, en dansen tot in de kleine uurtjes.

Blikt u 1 dag of 10 jaar later terug op uw trouwfeest in Breda? Dan ziet u een dag, een plek, een trouwfeest vol mooie herinneringen.

 “Wat hebben we van ons trouwfeest genoten. We hebben erover gedroomd, maar in werkelijkheid was het mooier dan in onze mooiste droom. De sfeer is magisch en de mensen zijn fantastisch.” Rob en Marleen van Doornum

Uw huwelijksfeest in Breda bij Wolfslaar vieren betekent:

  • zorgeloos, uniek huwelijksfeest in Breda;
  • luxe, romantische bruiloft locatie Breda;
  • stijl- en sfeervolle feest- en dinersalons;
  • vrolijk entertainment voor alle kinderen; 
  • mogelijkheden om ook buiten te feesten;
  • pure verwennerij van culinaire topklasse;
  • goede bereikbaarheid en gratis parkeren. 

Een MaDiWoZO bruiloft met feestavond

Huwelijksfeest in BredaTrouwen op maandag, dinsdag, woensdag of zondag en de dag besluiten met een knallende feestavond? In onze Best Wedding deal, speciaal gecreërd voor de MaDiWoZo bruiloft, bieden wij u een volledig verzorgde huwelijksdag met afsluitende feestavond aan voor een wel heel voordelige prijs! Zo kunnen u én uw gasten optimaal genieten van deze bijzondere dag!

Op de korte termijn een trouwfeest

Binnen nu en 3 maanden genieten van een huwelijksfeest op Landgoed Wolfslaar? Dat kan! Ervaar ons excellente gastheerschap door middel van onze Last Minute Wedding Deal! Deze deal is speciaal samengesteld voor alle beschikbare data in de periode van nu tot over 3 maanden. Zo kunt u voordelig genieten van een huwelijk in het weekend! 

In de Grote Salon of open lucht trouwen

Geen mooiere locatie voor uw huwelijksvoltrekking dan onze Grote Salon. Deze indrukwekkende trouwzaal is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio. Zijn de weersvoorspellingen goed? Dan kunt u heerlijk in de buitenlucht trouwen, midden in de mooie natuur. Denkt u bijvoorbeeld aan een huwelijksceremonie in het bos. Of in de tuin met zicht op de vijver. Uw trouwfeest in Noord-Brabant wordt top!

Champagne sabreren, feestelijk toosten 

Houdt u van champagne? Van actie en spektakel tijdens uw trouwfeest in Breda (Brabant)? Sabreren is het sensationeel openen van de champagnefles met een speciale champagnesabel. De kurk en het bovenste deel van de fles vliegen met een snelheid van 230 kilometer per uur van de fles. Voor een extra feestelijke toost! Aansluitend serveren wij u graag een huwelijksborrel.

Geniet tijdens uw huwelijksfeest van een geweldig diner

Huwelijksfeest in Noord-BrabantTijdens uw huwelijksdiner in Breda geniet u van de voortreffelijke gerechten uit de keuken van ons met 1 Michelinster bekroonde Wolfslaar Restaurant.

De chef-kok en zijn brigade koken graag met biologisch vlees, vis uit eerlijke vangst en groente en fruit uit eigen moestuin. Onze sommelier kiest daarbij de mooiste wijnen, afkomstig van kleine, bezielde wijnboeren.Na uw bruiloftsfeest in Breda overnachten

Na een bijzonder bruiloftsfeest in Breda ook bijzonder overnachten in Brabant? Wij hebben goede afspraken met hotels en bed-and-breakfasts. In diverse stijlen en prijs- en kwaliteitsklassen. Wij reserveren graag een bruidssuite voor u en hotelkamers voor uw gasten.

Vraag een offerte voor uw trouwfeest aan!

Trouwen in Breda? Bel 076 - 560 80 00 of mail ons voor een afspraak om persoonlijk kennis te maken en uw trouwfeest in Breda te bespreken. Juni en september raken altijd snel vol. Wees er vlot bij.