Landgoed Wolfslaar BredaLandgoed Wolfslaar Breda

Reserveren restaurant

Wolfslaar

Van oorsprong natuurlijk

Landgoed Wolfslaar is een bijzondere locatie aan de zuidrand van Breda. Middenin de weelderige, ongerepte natuur vindt u ons imposante landhuis. 

Meer over Wolfslaar

Restaurant Wolfslaar Natuurlijk puur

Ons laagdrempelig, betaalbaar en modern à la carte restaurant in Breda is gevestigd in het voormalige koetshuis van het Landgoed. Als u wilt lunchen of dineren in Breda, bij ons bent u altijd meer dan welkom om te genieten van onze heerlijke gerechten, prachtige wijnen en excellente gastheerschap! Op de eerste verdieping bieden wij besloten ruimtes voor kleine gezelschappen en bij mooi weer openen wij ons terras en kunt u lekker buiten eten!

Lees verder Reserveren

Landhuis Wolfslaar Stijlvolle bijeenkomsten

Het imposante en modern ingerichte landhuis ademt de sfeer van vroegere tijden is dé locatie voor vele soorten zakelijke en persoonlijke evenementen. Onze mooie salons zijn veelzijdig inzetbaar; van vergaderlocatie / vergaderruimte / vergaderzaal tot feestlocatie / feestzaal.

Lees verder

Landhuis Wolfslaar Romantische trouwlocatie

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere omgeving. Landhuis Wolfslaar is volgens velen de mooiste trouwlocatie in Breda. Of u nu alleen op zoek bent naar een trouwzaal voor uw huwelijksvoltrekking of uw hele trouwdag inclusief borrel, diner en feest bij ons onder wilt brengen. Wij maken van trouwen op ons landgoed een unieke ervaring!

Lees verder

Landhuis Wolfslaar Meesterlijke workshops

Onze sommeliers geven de leukste en smaakvolste wijnproeverijen van Breda en nemen u en gezelschap graag mee naar de wijnkelder van ons landgoed. Onze meesterkoks gunnen u graag een kijkje in onze keuken en leren u de fijne kneepjes van het vak. Voor meesterlijke kookworkshops in Breda of een leerzame kookcursus kunt u het beste bij Wolfslaar terecht! Verras uzelf met een wijn die u wellicht zelf niet zou kiezen of een wel heel bijzonder, zelf bereid gerecht!

Lees verder