Restaurant Breda

Gezellig en casual restaurant met een Michelin ster!

Wolfslaar Restaurant in Breda

Restaurant BredaWolfslaar Restaurant in Breda (Brabant) is sinds 2005 elk jaar bekroond met een Michelinster. Volgens onafhankelijke review sites behoren wij tot de 10 beste restaurants van Noord Brabant en bij de 80 beste restaurants van Nederland.

Jaarlijks bezoeken ruim 20.000 gasten ons sterrestaurant in Noord-Brabant aan de rand van Breda, gelegen op een stijlvol, bosrijk landgoed:

  • gevestigd in een oud, voormalig koetshuis;
  • gelegen in de weelderige, ongerepte natuur;
  • een heerlijk terras voor de lunch of het diner;
  • op 3 kilometer vanaf het centrum van Breda;
  • 10 minuten rijden van de A16, A27 en A58;
  • groot parkeerterrein met ruim 200 plaatsen;
  • gratis parkeren en gratis elektrisch opladen.

Eerlijke gerechten en topwijnen bij ons Restaurant in Noord-Brabant

Ons restaurant in Breda bevindt zich in een voormalig, sfeervol koetshuis. Hier staan chef-kok Maarten Camps en zijn brigade de sterren van de hemel te koken. Zij weten u bij elk bezoek aan ons restaurant te verbazen met menu's op basis van producten uit de streek, van het seizoen en uit eigen moestuin. Onze sommelier maakt de verrassing compleet door deze gerechten te combineren met mooie wijnen uit onze historische wijnkelder.

Diner in Breda op sterniveau

Dineren in BredaWij streven ernaar het lekkerste diner van Noord-Brabant te serveren! Het is een avond lang genieten van producten van het seizoen, ingrediënten uit de regio en groenten uit eigen moestuin. Van een eerlijk, smaakvol topdiner. Bijzondere wijze bereid, mooi gepresenteerd en met een glimlach geserveerd.

Ons sfeervolle, modern ingerichte restaurant is de ideale plek voor uw privé- of zakelijke diner in Breda.

Ieder bord is een schilderij, een lust voor het oog, en nog lekkerder dan het oogt. Ik was helaas de BOB, maar volgens tafelgenoten was het wijnarrangement van hetzelfde niveau als het vijfgangenmenu. Aan te bevelen!" Govaarts


Lunchen in Breda (Noord-Brabant)

Voor een top lunch in Breda (Noord-Brabant) rijdt u naar de Wolfslaardreef aan de bosrijke zuidrand van de stad. U komt hier voor een gezellige privélunch, een snelle, zakelijke lunch of een vergadering inclusief lunch. De favoriete lunchstek van velen. 

Culinaire lunch in BredaOnze Express Lunch is de snelst geserveerde zakelijke lunch van Breda. Twee heerlijke, dagelijks wisselende gangen in slechts 45 minuten geserveerd. Binnen of buiten. Gratis parkeren en gratis elektrisch opladen.

Na uw lunch in Noord-Brabant gaat u 's middags weer vol energie aan de slag.

 Het subtiele samenspel van allerlei soms ongekende smaken was een streling voor de tong. Een geslaagde kennismaking, lekkere groente deels uit eigen biokweek en een pluim voor de chef (een ster heeft hij al).” Didier Tuyttens

Bezoek snel ons restaurant in Breda!

Heeft u zin om lekker casual of luxe uit eten te gaan in Noord-Brabant? Wilt u exclusieve catering in Breda inhuren voor een chic diner bij u thuis of op kantoor? Of wilt u graag iemand verrassen met cadeauvouchers voor een heerlijke lunch of diner?

Reserveren gaat het snelst online of mail ons voor groepen!