Restaurant Breda

Gezellig restaurant met een Michelin ster!

Wolfslaar Restaurant Breda

Restaurant BredaWolfslaar Restaurant in Breda (Brabant) is sinds 2005 elk jaar bekroond met een Michelinster. Volgens onafhankelijke review sites behoren wij tot de 10 beste restaurants van Noord Brabant en bij de 80 beste restaurants van Nederland.

Jaarlijks bezoeken ruim 20.000 gasten ons sterrestaurant in Noord-Brabant aan de rand van Breda, gelegen op een stijlvol, bosrijk landgoed:

  • gevestigd in een oud, voormalig koetshuis;
  • gelegen in de weelderige, ongerepte natuur;
  • een heerlijk terras voor de lunch of het diner;
  • op 3 kilometer vanaf het centrum van Breda;
  • 10 minuten rijden van de A16, A27 en A58;
  • groot parkeerterrein met ruim 200 plaatsen;
  • gratis parkeren en gratis elektrisch opladen.

Eerlijke gerechten en topwijnen bij ons Restaurant in Breda

Ons restaurant in Breda bevindt zich in een voormalig, sfeervol koetshuis. Hier staan chef-kok Maarten Camps en zijn brigade de sterren van de hemel te koken. Zij weten u bij elk bezoek aan ons restaurant te verbazen met menu's op basis van producten uit de streek, van het seizoen en uit eigen moestuin. Onze sommelier maakt de verrassing compleet door deze gerechten te combineren met mooie wijnen uit onze historische wijnkelder.

Diner in Breda op sterniveau

Dineren in BredaWij streven ernaar het lekkerste diner van Noord-Brabant te serveren! Het is een avond lang genieten van producten van het seizoen, ingrediënten uit de regio en groenten uit eigen moestuin. Van een eerlijk, smaakvol topdiner. Bijzondere wijze bereid, mooi gepresenteerd en met een glimlach geserveerd.

Ons sfeervolle, modern ingerichte restaurant Breda is de ideale plek voor uw privé- of zakelijke diner in Breda.

Ieder bord is een schilderij, een lust voor het oog, en nog lekkerder dan het oogt. Ik was helaas de BOB, maar volgens tafelgenoten was het wijnarrangement van hetzelfde niveau als het vijfgangenmenu. Aan te bevelen!" Govaarts


Pauline Struijk, Maître

Pauline SchuitPauline Struijk is de maître van Wolfslaar Restaurant. Het is haar grootste passie om onze gasten lekker in de watten te leggen.

"Na gewerkt te hebben in diverse restaurants in Brabant en België ben ik uiteindelijk uitgekomen bij de prachtige keuken van Maarten Camps en zijn brigade.

Niet alleen bij de uitvoering in de keuken, maar ook in het restaurant verdienen zijn gerechten een speciale behandeling.

Van service en gastheerschap tot heerlijke wijn-spijs combinaties en een gezellig moment aan tafel. Samenspel tussen de gerechten en de wijnen is waar het bij Wolfslaar Restaurant omdraait. Wij willen u als gast een onvergetelijke ervaring en beleving meegeven."

Kayleigh Hagesteijn, SOMMELIER

“Onze wijnkaart is onderscheiden door Michelin met een druiventrosje. Dat zorgt er elke keer weer voor dat ik steeds op zoek blijf naar spannende, verrassende wijnen.”Kayleigh Hagesteijn

De uitgebreide wijnkaart biedt een keur aan wijnen uit alle windstreken; van een aromatische witte wijn uit Hongarije tot een krachtige rode wijn uit Amerika. Kayleigh en Tobias weten deze schitterende wijnen uitstekend te combineren met de mooie gerechten van onze chef-kok Maarten Camps.

Bekijk onze wijnkaart

Lunchen in Breda (Noord-Brabant)

Voor een top lunch in Breda (Noord-Brabant) rijdt u naar de Wolfslaardreef aan de bosrijke zuidrand van de stad. U komt hier voor een gezellige privélunch, een snelle, zakelijke lunch of een vergadering inclusief lunch. De favoriete lunchstek van velen. 

Culinaire lunch in BredaOnze Express Lunch is de snelst geserveerde zakelijke lunch van Breda. Twee heerlijke, dagelijks wisselende gangen in slechts 45 minuten geserveerd. Binnen of buiten. Gratis parkeren en gratis elektrisch opladen. Na uw lunch in Noord-Brabant gaat u 's middags weer vol energie aan de slag.

 Het subtiele samenspel van allerlei soms ongekende smaken was een streling voor de tong. Een geslaagde kennismaking, lekkere groente uit eigen tuin en een pluim voor de chef (een ster heeft hij al).” Didier Tuyttens

Bezoek snel ons restaurant in Breda!

Heeft u zin om lekker casual of luxe uit eten te gaan in Beda, Noord-Brabant? Wilt u exclusieve catering in Breda inhuren voor een chic diner bij u thuis of op kantoor? Of wilt u graag iemand verrassen met cadeauvouchers voor een heerlijke lunch of diner?

Reserveren gaat het snelst online of mail ons voor groepen!