Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

CAPTCHA
De volgende vraag wordt u gesteld om geautomatiseerde spam-inzendingen te vermijden.

Heerlijke avond!

"Samen met mijn partner hebben wij onze moeders meegenomen om ze in het zonnetje te zetten. We hebben een fantastische avond gehad en zijn helemaal in de watten gelegd. Het 5-gangendiner was heerlijk: veel variatie, verrassende gerechten en perfecte porties. Het enthousiaste personeel en de gastvrijheid maakten de avond compleet. Absoluut een aanrader!"

S. Verhoef

Keurige oplossing bij een misverstand

"Gisteren heb ik een review geplaatst over ons etentje 19 juli bij Wolfslaar en dan m.n. over het waterarrangement. Vandaag ben ik hierover gebeld en heb ik het aanbod gekregen dat men de helft van het bedrag voor het waterarrangement terugstort en, wat belangrijker is, dat men naar de gasten toe in de toekomst duidelijker is over de keuzemogelijkheden v.w.b. tafelwater. Een prima oplossing."

Familie van Wolven

Test 1 Wolfslaar

"Prima ambiance, Vriendelijke bediening. Gegeten: verrassingsmenu pure, smaakvolle en verrassende gerechten. Mooi gepresenteerd Wijnen wat vlak en weinig verrassend."

Frans Cliteur

Super gegeten!

"Dit was onze eerste keer maar zeker niet de laatste in uw restaurant. Zeer vriendelijke ontvangst en mooie uitleg van alle gerechten en wijn. Heerlijk gegeten in de tuin, we hebben enorm genoten. Het enige wat wij jammer vonden is dat voor een paar slokjes water wat wij gedronken hebben, we kregen ieder een half glaasje wat we niet eens op hebben, 12,90 euro op de rekening stond.... Maar ondanks dit komen we zeker terug. Echt fantastisch gegeten."

Mylene van der Velden

Een geluksmoment op vrijdag de 13e.

"Bedankt weer voor het heerlijke luxe diner afgelopen vrijdag. We hebben met ons hele gezin genoten van de lekkere gerechten en heerlijke bijpassende wijnen, ditmaal in de tuin. Het begon al met een feestelijk glaasje cava en amuses - kleine kunstwerkjes op zich -, die echt voortreffelijk waren. Een ware smaakexplosie. Uiteraard waren ook de volgende gangen voortreffelijk. Wij waren vooral blij dat de keuken speciaal voor onze schoondochter zo haar best heeft gedaan, waardoor zij toch alle gangen mee heeft kunnen eten."

Jolanda Hanegraaf

Lees verder

Mooie start broertjes dag

"Elke jaar organiseren wij een "broertjes" dag. Mooi gestart met een lunch op het terras bij Wolflaer. Ondanks het dreigende weer toch heerlijk buiten kunnen zitten. De jonge in eigen kleding gestoken bediening weet de juiste toets te vinden tussen aandacht en ons vrij laten in onze conversatie. De amuses en gerechten waren stuk voor stuk plaatjes met zonnige kleuren en mooie smaak tonen. De wijn was goed gekozen,helaas doordat wij nog moesten rijden niet te veel kunnen drinken. Veel succes met uw zaak."

Frans Wiggers

Duur water bij Wolfslaar....

"De gratis lunch zullen we niet winnen met onze review....."

Familie van Wolven

Lees verder

Een adres om naar terug te komen

"Hoewel wij niet woonachtig zijn in de buurt van Breda komen wij toch al sinds 2000 met enige regelmaat lunchen in de Wolfslaar. dank zij het mooie weer konden wij buiten genieten van een voortreffelijke 3 gangen lunch met een tarbot als hoofd gerecht. De hierbij geschonken wijn paste uitstekend bij de gerechten. Plezierige bediening, hoge kwaliteit van het gebodene in een mooie ambiance! Wat wil een mens nog meer?"

C.Gilhuys

Diner in de tuin

"Deze keer genoten van het diner in de tuin. De wijn-spijs combinaties waren weer erg goed en de keuze van de bijzondere wijnen waren weer een vondst. We komen dus graag weer terug."

Jos langendam

Perfecte terugblik op onze bruiloft een jaar geleden

"1 jaar na ons trouwen zijn we hier terug gekomen om lekker te eten en alle mooie herinneringen op te halen. Wolfslaar heeft dit moment nog mooier gemaakt dan we hadden kunnen bedenken! We werden verrast door een persoonlijk geschreven felicitatie kaart en konden heerlijk rustig starten met een glas champagne. Iedere gang was zorgvuldig bereid en smaakte heerlijk! Als verrassing kregen we voordat we naar huis gingen nog een 2 persoons taartje mee wat verdacht veel leek op en smaakte naar onze bruidstaart van een jaar geleden. Ik kan niet anders zeggen dan dat deze avond perfect voor ons was!"

Maike de Bruijn