Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

CAPTCHA
De volgende vraag wordt u gesteld om geautomatiseerde spam-inzendingen te vermijden.

Приколы за день

"Всем привет! Нашел удивительную фотосессию на этом сайте: http://watafak.ru : новости звезд шоу бизнеса http://watafak.ru/novosti-shou-biznesa/ свежие новости шоу бизнеса новости шоу бизнеса скандалы http://watafak.ru/prikoli_umor/12512-neobychnaya-druzhba-gorilly-s-krosh... Необычная дружба гориллы с крошечным зверьком"

Brucemah
google

Lees verder

diner 22 november ‘18

"Als laatsten binnengeglipt in het restaurant werden we gastvrij begeleid naar een tafel waaraan nog juist twee stoelen naast elkaar vrij waren. Al snel bleek dat we supervriendelijke disgenoten getroffen hadden.  Na een droge witte wijn als aperitief en een amuse kon het feestdiner echt beginnen. Tongschar met een witlofje en een kruidje: een prima start van het diner. De begeleidende witte wijn was wat voller en langer dan de vorige. Okhuysen weet wel waar hij zijn klantjes heen moet sturen om gastronomisch te genieten."

Anke en Louk Vencken

Lees artikel

Zomaar een avondje dineren

"Geweldig!"

M. Passenier

vejaardag's menu

"We hebben gebruik gemaakt van het verjaardag's menu, een verrassings-menu waarbij je aan kunt geven wat je niet wilt eten. we werden gastvrij ontvangen en je voelde je meteen welkom. Er was duidelijk nota genomen van de opmerkingen in onze reservering. Zeer attent en prettig om te merken dat er aandacht aan je bezoek besteed is. We hebben heerlijk gegeten. De sfeer was prettig, de bediening vrolijk en vriendelijk. Kortom: We hebben echt genoten."

Ed de Roode, Thea de Vroomen

Genoten van een heerlijk 4-gangen diner met bijpassende wijnen

"Onze eerste ervaring met een Michelin-ster houdend restaurant was geweldig! Op 15 september hebben we ruim 4 uur zitten genieten van een 4-gangen arrangement (dit werden er uiteindelijk eigenlijk 6 door het extra voorafje en tussengerechtje voor het dessert). Erbij hadden we een wijnarrangement (BOB - dus halve glazen) met telkens uitgebreide toelichting van de sommelier. De uitschieters: de eendenborst, de coquille in bouillon, en de chocolade toe. Wij komen zeker nog eens terug!"

Pieter van der Heijden

Alweer een gezellige avond!

"Alweer een heerlijke en gezellige avond. Deze keer met 4 vriendinnen. Geen man om onze wijn te kiezen maar de sommelier heeft ons een zeer lekkere wijn voorgesteld. Iedereen heel vriendelijk. Wij komen terug. Katleen Delcroix"

Katleen Delcroix
Deldo

Bring your own

"Vier keer per jaar biedt Wolfslaar de mogelijkheid om je eigen wijn mee te nemen; sommelier Kayleigh Hagesteijn en chefkok Maarten Camps maken daar dan een menu op maat bij. Wij hadden van onze vakantie in Umbrie twee mooie wijnen meegebracht en die een week van tevoren ingeleverd. Daarbij aangegeven dat we eigenlijk alles wel lusten (vlees en vis met mate) maar dat we pas echt enthousiast worden van veel groenten op ons bord. En zou het niet mooi zijn als die afkomstig waren uit de naastgelegen Warmoezerij?"

Agnes Moust

Lees verder

Kadootje uitgepakt

"Hebben gebruik gemaakt van het verjaardagsmenu. Vriendelijk welkom. Ook was gedacht aan de felicitaties. Diner was, zoals altijd, top met dito wijnen. Kleine leuke verjaardag attentie bij het vertrek. Reden temeer om nog vaak van de ambiance van Wolfslaar te gaan genieten"

Robert Brekelmans
Transforium Company Support

Jubileum waardig

"We hebben genoten van een heerlijk avond! Omdat het weer het toeliet werd het champagne-apertitief buiten geserveerd. Binnen kregen we een heerlijk vijfgangendiner voorgeschoteld. Van alleen de toelichting op de diverse gerechten en op de wijnen 'loopt het water al in je mond'! Laat staan het daadwerkelijk nuttigen van dit lekkers. Ons 30-jarig jubileumetentje kon niet beter. Bedankt!"

José

Excéllent

"Alles was uitstekend, niets aan op te merken. Speciale dank aan Pauline en Joelle die me geholpen hebben met het regelen van de 60 jarige bruiloft van mijn ouders, wat niet eenvoudig was. Eten, drinken en ontvangst, alle waren ontzettend blij en hebben zowel het eten als de wijn op prijs gestelt. Te herhalen."

Tan