Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

CAPTCHA
De volgende vraag wordt u gesteld om geautomatiseerde spam-inzendingen te vermijden.

Genoten!

"Goede (bijna) nacht mevrouw Hagesteijn,Heel hartelijk dank voor het zo snelle & uitgebreid toezenden van mijn verjaardag menu. We hebben er van genoten, alsmede van het gastvrije onthaal/bediening van U en de jongeman. Onze complimenten, hartelijke groet, Elise Xhaflaire"

Elise Xhaflaire

Heerlijk!

"Prachtige en heerlijke gerechten in een modern chique maar zeker niet stijve sfeer. Vier gangen met uitstekend passende wijnen in het arrangement. Voldoende aandacht van de zwarte brigade maar zeker niet storend in onze gesprekken. Het aanraden zeker waard!"

J.C.A. Verschoor

Goddelijk

"Ik kan niet anders zeggen dan dat we GODDELIJK gegeten hebben. Hartelijk dank daarvoor."

Else Koster

verjaardagslunch

" Beste Wolslaar équipe, Zowel ik als mijn 4 gasten hebben op 6 maart bijzonder genoten van mijn verjaardagslunch: niets dan lof, vooral ook, omdat er voor één van de gasten met een dieet een aangepast menu werd geserveerd: zij was “in de wolken”. Met vriendelijke groeten, W.van der Poel-Rademaker"

W.van der Poel-Rademaker

Eten om te genieten

"Afgelopen weekend weer eens naar de wolfslaar. We werden meteen bij de deur van harte welkom geheten. Voor het eerst zaten we op de vide. We hebben het verjaardags 4 gangen verrassingsmenu genoten. Bij zo’n menu hoop je altijd op iets wat je zelf niet snel zou kiezen dat toch heel lekker is. Wat dat betreft hebben we goede ervaringen met de Wolfslaar. We hebben goed gegeten maar verrast werden we niet. Misschien speelde mee dat de bediening wat zakelijk overkwam. Alle gerechten werden toegelicht maar betrokkenheid leek te ontbreken."

Job

Lees verder

Oog strelende gerechten

"Bijzonder lekker gegeten en genoten van de mooie ambiance en vriendelijkheid van de gastheren en dames. We hadden de volle 7 gangen en dat is een aanrader. Precies goed en dan hoef je ook geen keuze te maken uit het fantastische aanbod. Tip voor de logistieke afwikkeling is het noteren van reeds vooraf doorgegeven informatie (wij kwamen nog voor het verjaardagsmenu dus hoe leuk als je dan nog gefeliciteerd wordt) en wellicht nog een idee om een gemaakte reservering op de dag zelf nog te bevestigen met een leuke sms tekst."

Marjan droste

Lees verder

Simpelweg top!

"Mijn man en ik hebben een fantastische avond gehad tijdens avondje uit ter ere van ons 5-jarig huwelijk. Heerlijk gegeten (waarbij de chef een geweldige variatie op zijn signatuur menu heeft gemaakt vanwege onze persoonlijke wensen en voorkeuren), geweldige wijnen met goede en leuke toelichting, prettige service, en na afloop nog een aardige attentie meegekregen. Echt een avond om nog lang met een fijn gevoel op terug te kijken. Bedankt Wolfslaar!"

Anne Gielen

Haast in het sterrenrestaurant

"Onopgemerkt kwamen wij het restaurant binnen waar we een mooie plaats kregen achterin t restaurant. De ober, vonden wij enigszins gehaast overkomen. Tot 2 keer toe moesten wij hen vertellen nog niet toe te zijn gekomen aan het kiezen van onze gerechten. We voelden ons een beetje bezwaard hierdoor en om niet weer ons gesprek te laten onderbreken hebben we toen versneld een keuze gemaakt van de geweldige kaart. Het eten was heerlijk maar dat mag je ook verwachten van een sterren restaurant. Dezelfde ober moesten wij meerdere keren vragen om extra uitleg omdat gij een beetje binnensmonds sprak."

Anoniem

Lees verder

Happy Birthday Boy back to Wolfslaar

"It's my 2nd time to visit Wolfslaar. After my first visit, I joined the subscription, but didn't expect too much. To my surprise, just 2 weeks before my birthday, I received an email from Wolfslaar, telling me that I was offered a special, discounted 3-course birthday meal."

Sam Wong
University

Lees verder

Lekker!

"Lekker gegeten, men had een sfeervolle ambiance gecreerd ondanks een wat magere bezettingsgraad op deze doordeweekse dag. Hadden het winnaarsmenu van 5 gangen. Smaken komen goed bij elkaar, wijn past prima, kortom topavond! Heb een klein puntje. Wat mij betreft mogen de porties net wat groter zijn en gang 4 was helaas een kaasplankje. Dat vind ik enerzijds niet lekker en anderzijds totaal onverwacht. Maak gewoon een lekker tussengerecht zou ik zeggen, hiermee maak je je er wat makkelijk vanaf. Verder weer goed!"

Rodney