Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom. Mollom is een service die ervoor zorgt dat spam-inzendingen via dit formulier voorkomen worden.

voor wat meer dan dat!

"Ontspannen sfeer, nette bediening, top eten, super locatie, alles om een avondje te genieten, al dan niet met zakelijke relaties. Je betaalt wat en je krijgt meer dan dat!"

Frank van Lieshout
Lieshout Car Collection bv

Genieten op Wolfslaar

"Gastvrij ontvangen & heerlijk genoten van alle bijzondere gerechten ! Mooie wijnen zijn geserveerd; dit in perfecte combinatie met de smaken van de gerechten. Complimenten aan het Team ! Kleine kritische noot; tijd tussen de gerechten was aan de lange kant, dus of extra glas wijn schenken of de brigade opstoken."

Jean-Marie van Logtestijn

Geweldig!

"Op zaterdagavond 2 september geweldig genoten van een heerlijk 6-gangen diner. De kwaliteit, diversiteit en creativiteit van de gerechten en bijpassende wijnen (met dank aan de sommelier voor o.a. ook een lesje in terugkoelen van rode wijn) was natuurlijk al bekend maar werd nog maar weer eens bevestigd. Dank aan de chef, gastvrouw en bediening, het was mijn mooiste verjaardagscadeau!"

Jan Kerstens

Topchef

"Al vanaf 2000 ken ik de kwaliteiten van Chefkok Maarten Camps. Steeds weer opnieuw creërt hij gerechten die smaakvol zijn en mooi gepresenteerd worden. Vrijdag 1 september weer genoten in combinatie met heerlijke wijnen. De bediening heeft er ook weer een goede gastvrouw bij."

Rico Bongaarts
KOOKIKOOK

Ontspannen belevenis, met kleine suggestie voor verbetering

"Fijn ontvangst. Vanwege het goede weer gingen we (net als alle andere gasten) naar buiten. Werden geplaatst aan een tafel waar de warme zon al op stond en die zon werd niet koeler. We besloten naar een tafel te gaan die meer in de schaduw stond. Wat ons opviel is dat deze tafel niet vooraf werd afgedaan. Verder konden we plaatsnemen en werd door het personeel alles oververhuisd. Ook bereikte de zon uiteindelijk deze tafel waardoor we weer wilden verkassen. Wederom naar een tafel die niet was afgedaan. Ook wat last van vliegjes en wespen, maar dat is de tijd van het jaar."

Snoek

Lees verder

Gastronomische ontspanning van de bovenste plank

"Op 19 september hebben wij het genoegen gehad om te kunnen genieten van de fantastische culinaire ervaring die het Wolfslaar team op de kaart zet. We werden zeer hartelijk ontvangen in deze weelderige omgeving. De bediening heeft ons perfect verzorgd zodat wij genoten hebben van deze oase aan rust en lekkernijen. Het hobby-boekje van de sommelier was voor ons de kers op de taart. Elk gerecht was verassend en tot in de puntjes afgewerkt, waarvoor complimenten aan de chef en zijn team zeker op hun plaats zijn !"

Dimitri Burms

Lees verder

Topervaring bij Wolfslaar

"Gisteren, 12 september 2017, op een uiterst vriendelijke en sympathieke wijze ontvangen bij Wolfslaar. Wat een geweldige (eet)ervaring. Diner: 10. Service: 10. Locatie:10. Wijnen en advies:10. Kortom: 100% genoten!!!"

Van der Meer
SvdM Reclame

Bring Your Own

"Wij hebben op 7 september bijzonder genoten van de "Bring Your Own" De chef kok wist bij de door ons aangeleverde wijnen geweldige bijpassende gerechten te creëren. Ook de sommelier wist het nodige uit te leggen van de wijnen. Het was echt een onvergetelijke avond die zeker voor herhaling vatbaar is."

Giel Janssen

Meesterwerk

"Mijn moeder een diner cadeau gedaan en zelf ook mee natuurlijk. Heerlijk genoten van een zes gangen diner in de tuin. Het was meesterlijk lekker en alles zag er uit als mini kunstwerkjes. Het wijn arrangement was perfect afgestemd op het eten. Mijn moeder genoot zichtbaar en wij ook. De fijne bediening en leuke uitleg maakte de avond compleet."

Ilse Callens

Een smaakvolle lunch, verrassend en bijzonder, perfect in het seizoen!

"Dit is waarom je uit eten gaat. Een smaakvolle lunch met een bijpassende wijn, heerlijk. Een voorgerecht met coquille, een visgerecht met komkommer en een friszuurtje van de groene appel. De tarbot heerlijk licht met verse lichte zomergroente. En dan het topstuk: een dessert met magnolia. Zelden zo'n mooie combinatie van structuren en smaken gegeten: het ruwe van schuim, het krokante van de suikertjes, de frisse mousse en het zoet van rood fruit. Een lunch om zeker aan te raden en wederom het bewijs dat je hier heen moet voor uitzonderlijk smaakvol EN bijzonder lunchen of dineren."

Debby Schipper

Lees verder