Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

Bij het indienen van dit fomulier gaat u akkoord met het privacybeleid van Mollom. Mollom is een service die ervoor zorgt dat spam-inzendingen via dit formulier voorkomen worden.

Collega lunch

"Gisteren met twee collega's een heerlijke lunch mogen nuttigen ter voorbereiding van ons personeelsdiner. Het eten was overheerlijk en de bediening is fantastisch. Paulien is een geweldige gastvrouw, die heel goed weet waar ze over praat en daardoor haar enthousiasme heel goed overbrengt op de klant. We kijken uit naar ons personeelsdiner. En ik kom zeker met mijn partner nog een keer terug."

Yvette Veeke
BSU

Business Lunch

"Uitstekende business lunch, correcte service. Prima prijs voor het menu van de chef."

Tom

Zij weten hoe het moet!

"Wolfslaar brengt uitstekende service, professionaliteit, uitstraling en natuur. Echt een genot om hier te mogen zijn."

Lydia Nooten
Avans Hogeschool

voor wat meer dan dat!

"Ontspannen sfeer, nette bediening, top eten, super locatie, alles om een avondje te genieten, al dan niet met zakelijke relaties. Je betaalt wat en je krijgt meer dan dat!"

Frank van Lieshout
Lieshout Car Collection bv

Genieten op Wolfslaar

"Gastvrij ontvangen & heerlijk genoten van alle bijzondere gerechten ! Mooie wijnen zijn geserveerd; dit in perfecte combinatie met de smaken van de gerechten. Complimenten aan het Team ! Kleine kritische noot; tijd tussen de gerechten was aan de lange kant, dus of extra glas wijn schenken of de brigade opstoken."

Jean-Marie van Logtestijn

Een culinair feestje

"Ter gelegenheid van de 22ste verjaardag van onze zoon een culinair feestje gehad. Een hartelijke ontvangst en een heerlijk diner voor ons drieën. We hebben een topavond gehad. Complimenten aan chef-kok en zijn keukenbrigade, maar zeker ook aan het attente bediend personeel. We komen zeker terug."

Kees Broeders

Happy birthday @ Wolfslaar

"Heerlijk verjaardag gevierd bij Wolfslaar. Een mooi vijf gangen diner met originele bijpassende wijnen. De enthousiaste toelichting daarbij was als kers op de taart!"

D. Bles

Perfect!

"Fantastisch gegeten, perfect verzorgd, zeer vriendelijke bediening, heerlijke wijnen. Prachtige locatie om mijn 40e verjaardag te vieren. Wij komen zeker terug!"

Danielle Roks

Gastronomische ontspanning van de bovenste plank

"Op 19 september hebben wij het genoegen gehad om te kunnen genieten van de fantastische culinaire ervaring die het Wolfslaar team op de kaart zet. We werden zeer hartelijk ontvangen in deze weelderige omgeving. De bediening heeft ons perfect verzorgd zodat wij genoten hebben van deze oase aan rust en lekkernijen. Het hobby-boekje van de sommelier was voor ons de kers op de taart. Elk gerecht was verassend en tot in de puntjes afgewerkt, waarvoor complimenten aan de chef en zijn team zeker op hun plaats zijn !"

Dimitri Burms

Lees verder

Topervaring bij Wolfslaar

"Gisteren, 12 september 2017, op een uiterst vriendelijke en sympathieke wijze ontvangen bij Wolfslaar. Wat een geweldige (eet)ervaring. Diner: 10. Service: 10. Locatie:10. Wijnen en advies:10. Kortom: 100% genoten!!!"

Van der Meer
SvdM Reclame