Reviews

Verfijnde gastronomie en gastheerschap

Op deze reviewpagina leest u de ervaringen van onze gasten. Door middel van deze reacties zijn wij in staat onze dienstverlening continu te evalueren en verbeteren. Heeft u zelf het landgoed als gast bezocht? Wij stellen het erg op prijs wanneer u een review achterlaat. Uw bericht wordt direct geplaatst. Bovendien maakt u hiermee kans op een geheel verzorgde lunch voor twee personen t.w.v. € 100,-. Deze prijs wordt 6 keer per jaar uitgereikt.

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring(en)!

Schrijf een review

Velden met een * zijn verplicht in te vullen

CAPTCHA
De volgende vraag wordt u gesteld om geautomatiseerde spam-inzendingen te vermijden.

Het was weer genieten!

"Gisteravond hebben we weer heerlijk en gezellig gegeten bij Wolfslaar. Gereserveerd via de restaurantweek en een 4 gangen menu met heerlijke bijpassende wijnen genuttigd. De bediening was uiterst vriendelijk, de gerechten volgden elkaar goed op in fijn tempo en tussendoor nog verrassende amuses. Voorgerecht heerlijk eend gerecht, tussengerecht lagoustines met verfijnde smaak, hoofdgerecht kalfsbereidingen en het dessert was met chocolade ook echt verrukkelijk. De wijnen maakten het echt af. De sfeer is altijd goed bij Wolfslaar met natuurlijk ook de smaakvolle inrichting."

Sanne Daniels

Heerlijk verjaardagsmenu

"Heerlijk verjaardagsmenu gehad. Heel vriendelijk personeel en heerlijk eten. Dank jullie wel voor een gezellige avond."

Yvonne Lievens

Fantastische Valentijnsavond gehad bij Wolfslaar

"2018 zijn we goed begonnen met het 6 gangen Valentijnsdiner bij Wolfslaar. Alles was in harmonie; de ontvangst, de rozenblaadjes op tafel, de altijd vriendelijke en kundige bediening en het verrukkelijke eten. De amuse van oester met hazelnoot smaakte als een bonbon en beloofde weer een avondvullende smaakbeleving. Zoals we gewend zijn bij jullie, was alles weer voortreffelijk. Bedankt weer voor deze heerlijke avond."

Jan en Jolanda Hanegraaf

Mooie Valentijdsavond

"Mooie avond gehad op Valentijsdag, heerlijke gerechten, plezierige bediening en een mooie ambiance. Was een voltreffer."

Corne Dogge

Perfecte ervaring met verjaardagsmenu!

"Op mijn verjaardag hebben we genoten van het verjaardagsmenu bij Wolfslaar, een aanrader! Er heerste een gezellige, informele doch correcte sfeer. Geweldig lekker eten met verrassende amuses en smaken, je wordt echt verwend. Leuk dat je na het diner nog wat mee naar huis krijgt om van te genieten, dit maakt de gastvrije ervaring compleet!"

-

Trouwdag

"Gisteren 23 jaar getrouwd en dit gevierd met een perfecte avond bij Wolfslaar. Vriendelijke medewerkers, gerechten als kunstwerkjes en fijne wijn uit de handgeschreven wijnalmanak. Bedankt, een aanrader."

Harold van de Pol
Safe College

Wolfslaar avandje

"Heerlijke avond gehad met geweldige smaakbelevingen. Vriendelijk en gastvrij personeel. Heerlijke wijn erbij, kortom een mooi en lekker avondvulllend programma. Jammer van de twee glazen water voor €12.90."

Carlo

geweldige avond gehad

"ontzettend bedankt voor de heerlijke avond, wij hebben genoten en een super gezellige valentijn avond gehad, zelfs bij jullie plannen gemaakt voor onze trouwerij, super en heerlijk romantisch, en zeker weten komen wij nog een keer terug, en nog bedankt voor het potje olie en de prachtige roos,"

Hans Kriesels
Autobedrijf kriesels fam Kriesels

Romantische culinaire reis

"In de prachtige ruimte beneden zijn onze smaakpaillen wederom in extase gebracht!; een prachtige beleving waarbij elk gerecht eigenlijk een culinaire ontdekkingsreis is....wat een mooie sensaties..elk gerecht weer,..verrassend!! De wijnen waren wederom prachtig en origineel en complementair aan de gerechten en warden op een erg leuke manier toegelicht. We hebben weer bijzonder genoten van het Valentijns diner en kijken al weer uit naar ons volgende bezoek."

Ron van Peer
FMC

Bijzonder Breda

"Met 8 personen zonder na te hoeven denken zijn we gefêteerd op 7 heerlijke gangen met een bijpassend glas wijn erbij. Werkelijk overweldigend, wat ons betreft is een jaarlijkse traditie geboren!"

Leliefeld