Receptie Breda

Een receptie in Breda houdt u natuurlijk bij Landgoed Wolfslaar!

Receptie in Breda in luxe landhuis

Receptie BredaWilt u een receptie in Breda, Noord-Brabant organiseren? Voor een medewerkster, omdat zij straks 25 jaar in dienst is? Of voor een directielid dat na een lange loopbaan afscheid neemt?

Een bijzondere mijlpaal verdient een bijzondere receptie: een receptie op onze unieke receptie locatie in Breda. In de sfeervolle salons van ons luxe landhuis. Met een en al culinaire verwennerij. Hét toppunt van waardering voor uw jubilaris of (bijna) gepensioneerde!

Onze unieke receptie locatie in Noord-Brabant biedt u:

  • rustige, groene, sfeervolle receptie locatie in Noord-Brabant;
  • snel bereikbaar vanaf A16, A27 en A58;
  • meer dan 200 gratis parkeerplaatsen;
  • 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s;
  • ideaal voor formele en informele recepties;
  • topverzorging door Wolfslaar Restaurant. 

“Wij vierden ons lustrum op deze prachtige locatie in Breda. Wilt u in stijl en alle rust genieten van eten en drinken op hoog niveau met een goede prijs-kwaliteitprestatie? Stop zoeken en reserveer!” Mark Snoeren • Kiwanis Club

Kies ons receptiearrangement:

Ons arrangement ´Receptie Wolfslaar Breda´ biedt u alle ingrediënten voor een topreceptie:

  • 1,5 uur lang onbeperkte consumpties;
  • drankjes van het Hollands assortiment;
  • schaaltjes boordevol lekkermakertjes;
  • warme, hartige hapjes (met dipsauzen). 

Bel 076 - 560 80 00 en vraag naar de arrangementprijs. Een receptie op basis van nacalculatie is vanzelfsprekend ook mogelijk.

Receptie in Breda verlengen of uitbreiden

Receptie locatie BredaWilt u uw receptie verlengen? Voor een extra bedrag per persoon per half uur geniet u langer van de heerlijke hapjes, drankjes en gezelligheid. Het receptiearrangement is uit te breiden met amuses, koude hapjes, gezonde groenteroosjes en -staafjes met yoghurtdip en internationale drankjes. De combinatie met een heerlijke lunch of mooi diner is ook populair.

Maak uw receptie extra bijzonder

Wij maken uw receptie speciaal door aandacht voor details. Zoals een welkomstbord met de naam van de jubilaris of gepensioneerde. Een cadeautafel. Paraplubegeleiding bij regenachtig weer. Een professional voor het vastleggen van mooie receptiemomenten op foto of video. Tijdens een gesprek kunt u ons aangeven welke details u meer of minder belangrijk vindt.

Reserveer uw receptie in Noord-Brabant bij Wolfslaar

Met een kop koffie erbij spreken wij graag bij ons in Noord-Brabant de receptie met u door. Belt u ons voor een afspraak? U bent van harte welkom. Ons nummer is 076 - 560 80 00. U kunt ons ook mailen.

Naast jubileum- en afscheidsrecepties, is ons landgoed in Breda een sfeervolle locatie voor uw nieuwjaarsreceptie. Een inspirerende locatie voor een netwerkbijeenkomst in Breda. En een luxe vergaderlocatie om in stijl te vergaderen.