ROMANTISCH TROUWEN IN BREDAHet bijzondere bereikbaar

Trouwlocatie Breda

Stijlvol, romantisch trouwen in een betoverende, bosrijke omgeving en grote persoonlijke aandacht!

Bijzondere trouwlocatie Breda

Trouwlocatie in BredaTrouwlocatie Breda: Landgoed Wolfslaar is een betoverende locatie in een idyllische omgeving. Landgoed Wolfslaar is dé trouwlocatie om de mooiste dag van uw leven te vieren: in een ongedwongen stijl, maar tegelijkertijd van een ongekende bijzonderheid en luxe. 

Het landgoed in Breda ligt middenin de natuur. U bent de hele dag omringd door uw eigen gasten. Dit maakt uw dag bijzonder intiem en ongedwongen.

Gedurende het hele voortraject heeft u steeds met dezelfde contactpersoon te maken die al uw ideeën en wensen met u bespreekt. U kunt erop vertrouwen dat uw trouwdag door ons met uiterste zorg en gedetailleerd wordt voorbereid en verzorgd. Het romantische landhuis en weelderige park, de bosrijke omgeving en ontspannen sfeer maken dit tot een van de meest gewilde, bijzondere trouwlocaties in Breda.

Trouwlocaties Breda

Het is voor ons een groot plezier om van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven te maken. In de afgelopen 16 jaar genoten ruim 550 bruidsparen hier van een ontspannen trouwdag.

Met onze ervaring, expertise, persoonlijke betrokkenheid en vele contactmomenten nemen wij u alle zorgen uit handen zodat u volop kunt genieten!

 

Wanneer u dus wilt trouwen op een van de meest romantische trouwlocaties in Breda, dan is er maar een zoals Landgoed Wolfslaar! Ook voor trouwen op een maandag, dinsdag, woensdag of zondag en voor huwelijken op een korte termijn hebben wij een interessant aanbod op maat! 

Lees hier meer over de diverse mogelijkheden voor een onvergetelijk huwelijksfeest of laat u inspireren door het fotoalbum en de video impressies van bruidsparen die bij ons getrouwd zijn!
Wij zijn trots op alle reviews die bruidsparen hebben geschreven op onze website!

Trouwlocatie Breda: 7 redenen om voor ons te kiezen

  1. unieke, officieel erkende huwelijkslocatie met een prachtige zaal;
  2. één vast contactpersoon in de aanloop naar uw huwelijk;
  3. mogelijkheid om uw complete trouwdag incl. trouwfeest op 1 huwelijkslocatie vieren;
  4. prachtige tuin om buiten te trouwen en voor andere huwelijksfeestelijkheden; 
  5. magische fotodecors in de ongerepte natuur van een bosrijk, eeuwenoud landgoed;
  6. culinaire verzorging van absolute topklasse;
  7. uitstekende bereikbaarheid, gratis parkeren. 

“We hebben meerdere huwelijkslocaties bezocht, maar Landgoed Wolfslaar was toch wel het toppertje! Een prachtige locatie. Onze trouwdag in januari was echt een winters sprookje. We hebben volop genoten.” Margriet Visser-Both

Lees hier alle reviews die bruidsparen hebben geschreven op onze website of bekijk de diverse mogelijkheden voor een onvergetelijk huwelijksfeest! 

 Binnen en buiten trouwlocaties op ons landgoed

Trouwen BredaU vindt vele bijzondere trouwlocaties op ons landgoed. Trouwt u bij mooi weer in het bos? In de tuin met uitzicht op de vijver? Of in het paviljoen bij onze groenten- en kruidentuin? Misschien raakt u onder de indruk van de Grote Salon en zegt u straks ‘ja’ onder de grote kroonluchter van onze trouwen locatie.

Het grote voordeel van trouwen op een landgoed is dat de huwelijksvoltrekking en feestelijkheden bij mooi weer in de buitenlucht kunnen plaatsvinden. Werkt het weer niet mee? Dan trouwt u in ons landhuis in de Grote Salon, de mooiste trouwzaal in Breda en omgeving.

Bruiloft in Breda: zorgeloos genieten

Als u uw bruiloft in Breda bij ons wilt vieren, dan kunt u rustig en ontspannen naar uw trouwdag toeleven. Wij bereiden uw huwelijk in Breda met zorg en tot in detail voor. In de aanloop naar uw bruiloft heeft u 1 vaste contactpersoon met wie u uw wensen en ideeën kunt bespreken. Samen maken wij van uw bruiloft een topdag waaraan u nog jaren met liefde en plezier terugdenkt.

Trouwen in Breda: onze mogelijkheden

Wanneer u wilt trouwen in Breda, dan hebben wij tal van mogelijkheden voor u!
Met een klein of groot gezelschap kunt u bij ons uw (hele) huwelijksdag vieren. U vindt op Landgoed Wolfslaar alles wat u nodig heeft om te trouwen, te toosten, te borrelen, te dineren, te dansen en te feesten met al uw vrienden en familie. Informeel, stijlvol, ingetogen, chic of uitbundig.

Ook voor trouwen op een maandag, dinsdag, woensdag of zondag en voor huwelijken op een korte termijn hebben wij een interessant aanbod op maat!

Lees hier meer over de diverse mogelijkheden voor een onvergetelijk huwelijksfeest of laat u inspireren door het fotoalbum en de video impressies van bruidsparen die bij ons getrouwd zijn!
Wij zijn trots op alle reviews die bruidsparen hebben geschreven op onze website! 


Kom gerust eens langs of vraag een brochure aan! 

Kom gerust eens langs om onze trouwlocatie te bekijken: absoluut één van de mooiste van Breda. Bel 076 - 560 80 00 of mail ons voor een afspraak.

Wil u liever eerst nog wat meer informatie? Vraag dan direct online onze trouwbrochure aan!