Huwelijksvoltrekking Breda

Uw huwelijksvoltrekking voor de wet en kerk? Natuurlijk Wolfslaar!

Huwelijksvoltrekking Breda op droomlocatie

Huwelijksvoltrekking BredaUw huwelijksvoltrekking in Breda (Brabant) hoeft niet op het gemeentehuis plaats te vinden. Bruidsparen trouwen steeds vaker op een andere officiële huwelijk locatie in Breda. 

Ziet uw droomlocatie eruit als een romantisch, bosrijk landgoed? Als een luxe landhuis met sfeervol karakter? Kom dan snel langs op Landgoed Wolfslaar, een unieke locatie voor uw huwelijksvoltrekking in Breda.

U kunt hier trouwen voor de wet en voor de kerk, én heerlijk borrelen, dineren en feesten. 

“De warmte, sfeer en gezelligheid zijn belangrijke redenen geweest om voor deze locatie te kiezen. We wilden een intieme bruiloft in een klassieke omgeving. Het was in één woord: adembenemend!” Rogier en Michelle van Wanrooij

Mogelijkheden voor uw huwelijksvoltrekking in Breda

  • huwelijksvoltrekking in Breda bij onze warmoezerij;
  • uw jawoord geven in de tuin met zicht op de vijver;
  • trouwen onder de kroonluchter in onze Grote Salon;
  • kerkelijke inzegening door de pastoor of dominee;
  • gemeentelijke of zelfstandige BABS (naar keuze);
  • keuze uit 7 trouwdagen: van maandag t/m zondag;
  • uw huwelijksvoltrekking op ieder gewenst tijdstip.

Huwelijksvoltrekking in Breda in de Grote Salon

Huwelijksvoltrekkingen BredaDe favoriete locatie voor een huwelijksvoltrekking in Breda (Brabant) is onze Grote Salon: een en al elegantie en grandeur. Onze trots is de houten, rijksmonumentale La-Chapelle-vloer. Volgens kenners nog mooier dan die in het Paleis van Versailles.

Het vroegere woonvertrek van de barones biedt ruimte aan 80 vrienden en familieleden. Is uw gezelschap groter? Dan betrekken we gewoon de Tuinsalon of de Vestibule erbij. 


Buiten trouwen in Breda middenin de natuur op Landgoed Wolfslaar

Huwelijksvoltrekking Noord-BrabantLaat de liefde bloeien! Wat is er mooier dan op een prachtige zonnige dag met een heldere blauwe lucht in een groene omgeving in Breda (Brabant) elkaar buiten het Jawoord te geven? Landgoed Wolfslaar biedt u talloze mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Buiten trouwen in het romantische prieel, in het bijzijn van uw dierbaren zorgt voor een intieme sfeer. In een prachtige setting verzorgen wij met alle liefde uw huwelijk. De bosrijke omgeving vormt een schitterende achtergrond voor een unieke fotoreportage. Zo kunt u samen terugkijken op deze speciale dag! Wij informeren u tijdens een rondleiding graag over onze mogelijkheden.

Champagne sabreren om de liefde te vieren

Na uw huwelijksvoltrekking in Breda (Brabant) is het tijd voor bubbels. Om te proosten op het leven, de liefde en elkaar. Het toostmoment krijgt een extra feestelijk tintje als u de champagne laat sabreren. Een stijlvolle traditie waarbij de sabreur met een snelle beweging van zijn sabel de kurk en het bovenste deel van de champagnefles de lucht in laat vliegen. 

Culinaire verwennerij tijdens uw trouwdag

Genieten op uw trouwdag is genieten van de mooie dingen van het leven. Inclusief goed eten en drinken. Het culinaire genieten start tijdens de bruidsborrel met lekkermakertjes, luxe koude en warme hapjes, hartige en gezonde garnituren of verfijnde amuses.

Eetlust opgewekt? Dan nodigen we u uit om plaats te nemen voor het huwelijksdiner. Voor óf na uw huwelijksvoltrekking. Een Walking Dinner is ook mogelijk. De brigade van Wolfslaar Restaurant (één Michelinster) bereidt de heerlijkste biologische, streek- en seizoensgerechten. 

Tijdens het spetterende bruiloftsfeest in Breda hebben u en uw gasten weer energie voor twee. Om 00.00 uur verzorgen we graag nog een ‘midnight snack’, bijvoorbeeld een puntzak friet. 

Uw huwelijksvoltrekking in Breda? Bel ons!

Wilt u graag uw huwelijksvoltrekking in Breda, Noord-Brabant laten plaatsvinden? Uw bruiloft in Breda vieren op één van de meest romantische, stijlvolle trouwlocaties? Bel 076 - 560 80 00 of mail ons voor een afspraak en bezichtiging.