Seminar Breda

Een inspirerend seminar in Breda? Natuurlijk Landgoed Wolfslaar!

Seminar Breda op inspirerende locatie in Noord-Brabant

Seminar BredaEen toplocatie voor uw seminar in Breda, Noord-Brabant is een locatie die inspireert.Tijdens een seminar delen sprekers hun kennis over een thema. De juiste omgeving stimuleert tot het geven van prikkelende lezingen en energieke workshops.

Daarbij helpt een inspirerende locatie in Noord-Brabant voor uw seminar in Breda uw deelnemers om zich op hun gemak te voelen. Zich open te stellen voor nieuwe informatie. Wolfslaar met zijn rustige ligging en ontspannen sfeer is daarmee een ideale seminar locatie.

Kenmerken van onze seminar locatie in Breda

  • unieke seminar locatie in een bosrijke omgeving;
  • goede bereikbaarheid vanaf de A16, A27 en A58;
  • gratis parkeerruimte, 2 elektrische oplaadpunten;
  • een verfijnde keuken en culinaire topverzorging;
  • sfeervolle en modern uitgeruste seminarsalons. 

“De faciliteiten zijn perfect, de lunch ook, maar meer nog: de service. Van prijsopgave tot afscheid: een toonbeeld van service. De medewerkers zijn beleefd, hulpvaardig en efficiënt. Wolfslaar heeft er een fan bij.“ René • Cargill

Salongrootte en -uitrusting seminar Breda

Seminars BredaOrganiseer uw seminar in Breda (Brabant) of symposium in Breda eens op een unieke seminar locatie. Zoals in ons luxe, historische landhuis. U vindt hier 8 klassiek ingerichte salons voor plenaire en parallelsessies. De grootste salon biedt ruimte aan circa 85 personen in theateropstelling. 

  • Bar, Witte Salon, Blauwe Salon: 20 m2
  • Tuinsalon, Bordessalon, Zonnewijzersalon: 35-40 m2
  • Vestibule, Grote Salon, Zoldersalon: 60 m2 

U kunt een salon, een etage of het hele landhuis voor uw seminar in Breda reserveren. De salons zijn 24 uur per dag beschikbaar. U vindt er een beamer, projectiescherm en gratis internettoegang. De salons hebben een prettige lichtinval en prachtig zicht op de tuin.

Zoekt u een inspirerende vergaderlocatie om te vergaderen? Om een receptie in Breda of productpresentatie te organiseren? Dit is een toplocatie voor ál uw zakelijke bijeenkomsten. Volgens onze klanten hebben wij de mooiste salons / vergaderruimtes van Breda.

Seminar met persoonlijke begeleiding

In de aanloop naar uw seminar in Breda (Brabant) heeft u een vaste contactpersoon met wie u uw wensen bespreekt en zaken afstemt. Ook tijdens het seminar heeft u een centraal aanspreekpunt voor technische, culinaire en organisatorische vragen. Een speciaal team van gastheren en -vrouwen staat op de dag zelf garant voor een soepel verloop van uw seminar.

Culinaire verzorging van uw seminar

Kiest u voor een seminar met een ontvangst- en pauzearrangement? Dan serveren wij u bij binnenkomst en tijdens pauzes koffie, thee en jus d´orange met een muffin of brownie. Een miniquiche of saucijzenbroodje. Een koffiebroodje of abrikozen-amandelkoek. Kiest u voor een compleet culinair verzorgd seminar? Ons Wolfslaar Restaurant verzorgt smaakvolle, snelle en uitgebreide lunches en diners met regionale en seizoensgebonden producten. 

Bezoek onze seminar locatie in Breda!

U bent van harte welkom om onze seminar locatie in Breda, Noord-Brabant te komen bekijken. Bel 076 - 560 80 00 of mail ons voor een offerte of afspraak. 

U kunt deze seminar locatie ook als congreslocatie, conferentielocatie Breda en netwerkbijeenkomst locatie Breda reserveren.

 

VERWANTE LINKS

Vergaderlocatie Breda | Vergaderruimte Breda | Vergaderzaal Breda